Ressenya - Xènia tens un Whatsapp


Estàs pendent tota l'estona del mòbil? Aguantes la respiració fins que no reps una resposta? Prioritzes un missatge de WhatsApp a qualsevol altre cosa? La Xènia ho fa. Mira la pantalla totalment hipnotitzada. L'aparell li indica que en Carles està en línia. Espera impacient perquè aparegui a la part superior de la pantalla el gerundi del verb escriure. Li sembla sentir les campanetes. De tant que ho desitja, les té ficades al cap. No està boja, és amor, un sentiment nou per a ella, que tan aviat li fa volar mil papallones a l'estómac com la turmenta. En la seva vida res no és el que sembla, però ella, que sempre es queixa del final de les pel·lícules, aquesta vegada, que és la protagonista, està ben decidida a triar el final...


Opinió personal

Aquesta novel·la, el vaig llegir en un sol dia, doncs es molt ràpid de llegir i gràcies als marges amples fa que sigui una llibre poc pesat i fàcil de llegir, com m'agrada anomenar-los, llibres light. El personatge de la Xènia, és molt interessant i reflecteix als joves tal i com són, i per tant et sents molt identificada amb ella i  també té espurnes gracioses ( per aquells que l'hageu llegir només diré collaret sota la llengua). Per altra banda, el personatge d'en Carles es capaç d'enamorar a qualsevol, encara que, com a personatge pot semblar una mica repetitiu i prototip d'altres novel·les. Però l'originalitat de la composició ho compensa. Una cosa que mai havia vist en cap llibre i m'ha sorprès gratament ha sigut el desenllaç, on pots escollir el final que més t'agradi. La constant presència de emoticones i l'aparició de lletres de cançons fa que realment sentis que es un llibre dirigit directament a tu.
Ja saps, si t'agraden els romanços i vols una novel·la curta et recomano Xènia tens un WhatsApp de Gemma Paual i Escrivà.

Comentaris

Entrades populars