Crítica "Bèsties fantàstiques i on trobar-les" la pel·lícula

El divendres passat es va dur a terme l'esperada estrena de la nova saga cinematogràfica basada en l'enciclopèdia de Newt Scamander escrit per J.K.Rowling Bèsties fantàstiques i on trobar-les, ja ressenyat en un passat en aquest blog.


Bèsties fantàstiques i on trobar-les és una pel·lícula dirigida per David Yates i escrita per J. K. Rowling, que s'inspira en el llibre homònim de Rowling. Es tracta d'una preqüela de les pel·lícules de Harry Potter que succeeix a la ciutat de Nova York dels anys 20. Constituirà la primera pel·lícula de cinc previstes.
Es narren algunes de les aventures de Newt Scamander, autor del llibre de text Bèsties fantàstiques i on trobar-les —lectura obligatòria a l'escola Hogwarts—, quan es desplaça a Nova York per assistir al Congrés de Màgia dels EUA, Macusa.


Degut a la inexistència de contingut en el llibre en el que es basa la pel·lícula, l'espectador acudeix sense cap referència posterior i, per tant, sense gaires expectatives que normalment es formen a l'hora de veure una versió cinematogràfica d'un llibre. La pel·lícula es recolza i destaca pels seus efectes visuals espectaculars i una millora exquisits de la  banda sonora (si cap). Es presenten uns personatges únics que, junts, formen un equip d'aventures immillorable allunyat dels estereotips. Sense dubte un orgull per a tots els Hufflepuffs on la figura de Newt Scamander és  interpretat pel gran actor guardonat amb un Oscar Eddie Redmayne.
A diferència de la saga Harry Potter, aquesta eleva la matemàtic fosca a un punt més adult i tètric fet que mostra la maduresa del públic fanàtic de la famosa saga. Finalment, remarcar els punts d'humor genials al llarg de l'obra que contrasten amb la  profunda i freda foscor.  

Esperarem amb moltes ganes la pròxima entrega!

Ens llegim!

Comentaris

Entrades populars