Jar Challenge Juny

El repte pertanyent al mes de juny constava de llegir un llibre que no estigues escrit en català. Així doncs m'he decantat per un llibre en anglès anomenat de The Secret Diary of Lizzie Bennet. 
Aquest llibre prové dels famosos vídeos de Lizzie Bennet Diaries on trobem una adaptació de la ja coneguda novel·la de Jane Austen, Orgull i Prejudici, més moderna i actual mitjançant un video-diari. Lizzie Bennet es una jove universitària de Comunicació que utilitzarà els seus vídeos com a treball de final de grau. En aquesta novel·la, doncs, es troben aquells petits secrets que no es van explicar en els vídeos de la protagonista.

En general, l'he trobat fàcil de llegir gracies a la utilització d'un vocabulari proper i informal i l'estructura que divideix els capítols en dies amb forma de diari. L'aparició de dibuixos explicatoris junt amb l'humor irònic de la protagonista fa que sigui igual de divertit que els vídeos. Tot i així, la trama expressada al llarg de l'obra no aporta res de nou, arriba a ser repetitiva i fins i tot molest, doncs s'explica amb les mateixes paraules i els mateixos diàlegs que els vídeos de Youtube i la informació que s'explica no supera el 2%.

En conclusió, una novel·la que tots els fans d'Orgull i Prejudici gaudiran sempre i quan no sigui per completar els vídeos.
Aquí sota us deixo el primer vídeo del diari de Lizzie Bennet.
Ens llegim!

Comentaris

Entrades populars