Millors llibres de 2016

Hola a tots! Avui estreno el primer article de l'any amb un clàssic: Un top 5 de les millors lectures d'aquest any. Tot i que ha sigut difícil decidir amb tantes bones obres aquí us porto la meva selecció!

Núm. 5: Reina Roja de Victòria Aveyard

Aquesta lectura va ser duta a terme en el el club de lectura del quellegeixes el qual, vaig moderar per primer cop. Una experiencia molt enriquidora que va fer del llibre una lectura encara més completa. 
Ambientada en un regne imaginari, aquesta novel·la ens mostra a una societat dividida pel color de la sang. D'una banda hi ha la gent comú que té sang vermella; per l'altre tenim a aquells que posseeixen sang platejada i que tenen habilitats sobrenaturals. Aquests últims formen una elit tancada i plena de privilegis. La protagonista és Mare, una noia de sang vermella que sobreviu enmig de la pobresa realitzant petits robatoris. Un dia, l'atzar la porta a la cort. Allà demostra tenir poders especials, els quals resulten insòlits per a algú del poble. Això la converteix en una anomalia fet que la portará a viure unes aventures d'allò més insòlites.

Núm. 4: Camins de llibertat de Maite Carranza

Una obra que va arribar a les meves mans de manera inesperada però que me va sorprendre molt positivament. Si vols saber-ne més, aquí trobaràs la ressenya. Molt recomanable!

Núm. 3: Diari de Bridget Jones de Helen Fielding

Una lectura indispensable per al públic més adult amant de les obres de Jane Austen. El llibre escrit amb el format de diari, transcorre durant un any de la vida de la protagonista Briget Jones. Briget es troba al límit dels vint-i-nou anys, treballa en una editorial, viu sola i, al iniciar el seu diari, és proposa cinc objectius principals: perdre pes, deixar de fumar, controlar l'alcohol, ser encantadora i aconseguir una relació estable... Ressenya

Núm. 2: Trono de Cristal de Sarah J.Maas

Un llibre molt entretingut ambientat en context històric molt interessant. Sarah J. Maas no defrauda en les seves obres. Si vols saber-ne més d'aquesta obra aquí la trobaràs!

Núm. 1: Una llama entre cenizas de Sabaa Tahir

Una obra immillorable, brillant on no hi ha res que m'ha desagradat. Aquesta novel·la de Sabaa Tahir difícilment deixarà indiferent als lectors que s'atreveixin a endinsar-se a ell. Ambientada en l'antiga roma però amb l'escènica d'una obra distòpica Una llama entre cenizas ve disposada a enganchar-te fins a tal punt que és impossible deixar-ho fins al final.


Ens llegim!

Comentaris

Entrades populars