Versions de La Bella i la Bestia

Bona tarda perduts entre paraules! Amb motiu de la recent estrena de Bella i Bestia en carn i ossos i el 25è aniversari del clàssic Disney avui us porto una col·lecció de les diferents versions que s'han fet de la mateixa. Comencem?

Corte de rosas y espinas de Sarah J. Maas.
Feyre, una caçadora de dinou anys, mata un llop al bosc. Com a conseqüència, una criatura monstruosa arriba buscant venjança i l'arrossega a una terra encantada que només coneix a través de les llegendes. Allà descobreix que el seu captor no és un animal, sinó Tamlin, un dels letals fae.

En el seu captiveri, s'adonarà que el que sent per ell passa de la freda hostilitat a una passió que cremarà tot i les advertències que ha rebut. Però una antiga i sinistra ombra creix en aquesta terra estranya i Feyre haurà de trobar una forma d'aturar-la, o Tamlin i el seu món estaran condemnats per sempre.

Una obra excel·lent que tant amants del clàssic com els que no podran gaudir. La bella i la bestia s'ajunta amb el misteri i l'obscur amb un to passional fan de la novel·la una obra immillorable. 

 Belleza cruel de Rosamund Hodge. 

Des del seu naixement, Nyx ha estat promesa al malvat governant del seu regne -tot per un tracte temerari del seu pare. Des de llavors han estat entrenant-per matar-lo. Traïda per la seva família i obligada a obeir-la, Nyx
clama contra el seu destí. En el seu dissetè aniversari abandona tot el que coneix per casar-se amb el totpoderós i immortal Ignifex. El seu pla? Seduir-lo, desarmar i trencar la maledicció que pesa sobre el seu poble des de fa nou-cents anys. Però Ignifex no és el que Nyx esperava. El seu encant, la seducció, i el seu castell -un màgic laberint d'habitacions en moviment-, la tenen captiva. Mentre Nyx busca una forma d'alliberar el seu poble descobrint els secrets de Ignifex, se sentirà involuntàriament atreta per ell. Tot i atrevint-se a estimar el seu enemic, com negar la seva deure de matar-lo? 
Basat en el clàssic conte de La Bella i la Bèstia, Bellesa Cruel és una història d'amor enlluernador sobre els nostres més foscos desitjos i el seu poder per canviar el nostre destí. Una obra amena, lleugera i uns personatges molt ben treballat. Si ets un fan del clássic, Bellesa Cruel és un imprescindible. 


Bella y bestia (la sèrie)

Una serie de 4 temporades amb 22 capítols cadascuna conceben la serie políciaca basada en el clássic.

Catherine "Cat" Chandler és una intel·ligent detectiu d'homicidis que és perseguida per la seva tràgic passat. Quan era una adolescent, Cat va ser testimoni de l'homicidi de la seva mare a mans de dos homes armats, que l'haurien assassinat també, de no ser per algú - o alguna cosa - que la va salvar. Tot i que ningú li creu, ella sap que no era un animal el que va atacar als assassins, encara que era estrany i aterridor, era humà. Anys després del tràgic succés, Cat i la seva companya Tess Vargas, investigant un nou cas, descobreixen una pista que la porta fins a un aposto metge anomenat Vincent Keller, que es creia ser assassinat mentre prestava servei a l'Afganistan el 2002, aviat, Catherine descobrirà que Vincent va ser qui la va salvar anys enrere, qui per raons misterioses i ajudat pel seu amic JT, s'ha vist obligat a viure fora de la societat tradicional durant deu anys, ocultant un terrible secret: va ser part d'un experiment per desenvolupar súper soldats, però alguna cosa va sortir malament, així que posseeix una extraordinària força, juntament amb un gran olfacte i oïda... La resta l'hauràs de descobrir!

Mini-sèrie Bella y bestia
La producció compta amb dos episodis on ens mostra la famosa historia de la bella i la bestia amb algun que altre canvi en l'adaptació però tot i així gaudible.


Pel·lícula Bella y Bestia ( carn i ossos)

 Aquesta setmana he tingut el plaer de veure l'adaptació del clàssic amb Emma Watson com a protagonista. Un musical excel·lent amb escenaris molt aconseguits i actors de nivell, tot i que els objectes/ personatges no han sigut molt del meu grat.

Comentaris

Entrades populars