Novetats Fanbooks

Benvinguts perduts entre paraules! Avui, primera setmana d'Abril, us porto un especial que tindrà continuitat en tots els posts d'aquest mes amb el motiu de Sant Jordi! Aquest primer divendres us porto unes novetats molt interessants portades per l'editorial Fanbooks per a aquells que volgueu idees per a regalar aquest Sant Jordi

Estimada Ijeawele: Manifest feminista en quinze consells
de Chimamanda Ngozi Adichie

Aquest llibre reprodueix una carta que Chimamanda Ngozi Adichie, una gran veu en la lluita per la igualtat dels gèneres, va escriure a la Ijeawele, una amiga d'infantesa, després que aquesta li demanés consell per educar la seva filla com a feminista. Chimamanda elabora en quinze punts un veritable manifest que va més enllà del cas personal de la Ijeawele, i que ens recorda a tots, homes i dones, joves i adults, africans o no africans, la gran responsabilitat que tenim per aconseguir, mitjançant l'educació i l'exemple en el dia a dia, que les nenes i els nens del futur visquin en llibertat en una societat veritablement igualitària.


Quan em puguis veure
de Laura Gallego

ALGÚ S'AMAGA MOLT A PROP TEU
Estranys successos sense explicació. Què està passant?
A què ens enfrontem? Qui o què és i quines intencions té?
Té alguna cosa a veure amb el cas del «noi del terrat»?
Una força desconeguda? Una llum en la foscor?
Descobreix què hi ha darrere!





Doble mortal

de Salvador Macip i Elisenda Roca Palet

Una novel·la trepidant, de lectura molt àgil, plena de misteri i amb components romàntics de Salvador Macip i Elisenda Roca.
En Max i la Julieta hauran de trobar el seu germà i amic desaparegut i descobrir el misteri que hi ha darrere
de la seva desaparició. 
Una carrera a contrarellotge plena de traïcions, suplantacions de personalitat i plans d’assassinat.



El dia que vaig marxar

de Carles Porta

El Lolo és un adolescent que viu a Lleida i porta en aparença una vida normal: va a l’institut, és atractiu, té amics. Però sota la superfície s’amaga una realitat dolorosa: abandonat pels seus pares, que el van enviar a viure amb el seu germanastre, se sent enganyat per la vida, té episodis depressius i freqüenta amistats poc recomanables, tot per sentir-se part d’un grup. Mentre busca desesperadament el seu lloc a la vida, un malentès el portarà a prendre una decisió irreversible.




Remember. Un amor inoblidable

de Ashley Royer

Després de la mort de la seva nòvia en un tràgic accident, el Levi ha deixat de parlar. Res no aconsegueix treure’l de la seva profunda depressió, res no li sembla que mereixi la pena. Només es comunica amb els altres escrivint missatges al seu mòbil.
Però la vida segueix el seu curs i un dia coneix la Delilah, una noia que li recorda tant la seva antiga nòvia que li resulta dolorós fi ns i tot mirar-la… Potser amb ella sí que mereixeria la pena parlar.
Levi i Delilah s’apropen, s’allunyen, s’atrauen i es rebutgen en una relació intensa i contradictòria.
És possible tornar a enamorar-se quan el record encara t’estreny el cor?


Les marques de la mort
de Veronica Roth

Cyra és la germana d’un brutal tirà que governa el poble de Shotet. Tot i que no aprova els mètodes del seu germà, acaba donant suport al seu poder. Akos procedeix de la pacífi ca nació de Thuvhe i és capturat juntament amb el seu germà pels soldats de Shotet. Akos ha de salvar el seu germà a tota costa i encara que l’enemistat entre ell i Cyra sembli insuperable, tots dos hauran de decidir si es destrueixen l’un a l’altre o si s’ajuden per poder sobreviure i canviar l’equilibri de poder de la galàxia.



Tercer sense ascensor

de Lara A. Serodio

Barcelona. Una nit. Dues cites. Tres possibles companys de pis. Quatre amigues... I una de les finals de lliga més disputades de la història del futbol. Cites impossibles entre seguidors de clubs rivals, trobades surrealistes, decisions extremes, festes que surten de mare i tot un seguit de confidències via mòbil, mentre nous inquilins van i vénen a la recerca del tercer sense ascensor.






Si vols llegir el primer capítol de cada llibre els pots trobar aquí
Has llegit algun llibre d'aquests? Tens pensat llegir cap? Fes-m'ho saber als comentaris!
Ens llegim!

Comentaris

Entrades populars