Novetats Edebé

Benvinguts Perduts! Avui us porto un post molt especial amb la col·laboració de l'editorial Edebé: les novetats de llibres juvenils d'aquesta nova temporada de tardor. Començem?

Dragon Boy

Aquesta és la història d'en Max. De fet, és molt més que això, és el diari d'en Max. Un diari que et sorprendrà i et farà riure, però amb el que, a més a més, descobriràs què és el coratge.

També pots posar-te una capa i jugar a tenir superpoders. Però jo sé quins són els veritables superpoders: l’amistat, la intel•ligència, la imaginació, la diversitat. Vosaltres sou superpoders!
Si t'ha agradat Wonder sense dubte has de fer-te amb Dragon Boy. (Lectura recomanada a partir de 10 anys).


La playa de los cristales

Una novel·la de Pedro Ramos on ens parla de la història de Juana, una noia de 16 anys que s'escapa d'un campament d'estiu per a buscar el seu germà petit, que ha desaparegut. Gràcies a l'ajuda del monitor i dels seus amics, Juana descobrirà que l'amistat és la millor ajuda per superar els problemes.

Un llibre que destaca amb la profunda psicologia els personatges i la seva orginial banda sonora suggerida al principi de l'obra.




Erik Vogler
El secreto de Albert Zimmer


Erik Vogler és maniàtic, ultraordenado, archipuntual, hiperescrupuloso i no surt de casa si no va vestit a joc.
Una volta de rosca a la literatura paranormal combinada amb el gènere negre.
Que ens portarà en la seva septima entrega?

Verdad


Absolt del càrrec d'assassinat, del que va ser injustament acusat els 14 anys d'edat, i un cop provada la seva innocència, l'ara jove Eric surt del Correccional de Menors després de quatre anys d'internament. No obstant això, la reinserció en una societat carregada de prejudicis resultarà una realitat encara més dura: no tornar a caure en la delinqüència quan l'entorn sembla entestat en això, continuar els estudis, trobar una feina, allunyar del seu barri ... Xenia el va ajudar a superar unes barreres que creia infranquejables, però ... serà l'amor una força suficient per superar les dificultats ara?

La segona entrega del best seller Mentira de Care Santos.




Hermanas, perros, frikis y otros especímenes



La perfecta Ángela és suplantada a Dublín per la seva imperfecta germana Marina, especialista en embolics. Marina es veu embolicada en un absurd malentès amb Patrick, el nuvi irlandès de la seva germana, amb els gossos de Mrs. Higgins, amb els seus hostes sicilians i amb una llunàtica família d'activistes animalistes. Per si fos poc, un friki desesperat es creua contínuament en el seu camí trasbalsant tots els seus plans. 
Ressenya pròximament al blog.

Comentaris

Entrades populars