Un petó a París i els seus exteriorsÚltimament he estat llegint Anna and the French Kiss o també conegut com Un petó a París de Stephanie Perkins. La història parla d’una jove noia anomenada Anna que és enviada a un internat a París per el seu pare, un conegut escriptor americà. La protagonista haurà de deixar tota la seva vida enrere: la seva millor amiga la Brittget,  el seu recent chicot en Toph i el seu germà petit en Marc. El problema comença quan la protagonista se n’adona de que està sola en un nou país i que ni tan sols sap l’idioma. En el internat School of America in Paris ( o Escola d’Amèrica a París) Coneixerà noves amistats com la Margaret, la Rashmi i el seu chicot en Josh i finalment l’encantador i sorprenentment atractiu St. Clair. Junts ajudaran a que l’Anna es senti com a casa.

Si no te l’as llegit i t’apassionen els romanços aquest es el teu llibre. Si te l’as llegit et sorprendrà veure els exteriors reals que apareixen a la novel·la. Alguns d’ells són:

Panteó de París
Luxemburg garden
La llibreria Shakespeare and company 
El kilòmetre Zero de París

La catedral de Notre DameEspero que us hagi agradat. Si voleu comentar qualsevol cosa del llibre o altres no dubteu en deixar-ho als comentaris.
Fins aviat!

Comentaris

Entrades populars