Recomanacións per Halloween

Halloween ja es a prop, i amb ell es desenterren els fantasmes, els monstres, els zombis... 
Com no podía faltar us deixo unes lectures recomanades per Halloween que et glaçaran de por.


Les llums de setembre 

El primer que recomano es Les llums de Setembre de Carlos Ruiz Zafón.
La història transcendeix en un petit poble de la costa de Normandía anomenat Badia Blava al 1937. L'argument gira entorn a la família Sauvelle que han de traslladar-se a la finca de Cavenmoore. 
Simone Sauvelle, mare de família i vídua, accepta un lloc de treball com mestressa de claus en ella. La família Sauvelle queda impressionada amb els luxes de la mansió i amb el seu propietari, Lazarus Jann, inventor i fabricant de misterioses joguines autòmats. Un cop instal·lats coneixen a Hanna, cuinera i donzella de la mansió. Paral·lelament es desenvolupa una història d'amor entre Irene Sauvelle (filla de Simone) i el cosí de Hanna, Ismael, un jove pescador apassionat pel món de la navegació que li mostrarà a la Irene els misteris del far abandonat de Badia Blava. No obstant això, la relació entre els dos joves es veu amenaçada per una ombra rancorosa i venjativa que torna del passat per recuperar el que va ser seu.

Aquest llibre està molt ben escrit i el misteri t'enganxa moltíssim. Molt recomanat.


Despertar


Si el que t'agraden són els vampírs el teu llibre es Desertar de L.J.Smith. 
Stefan Salvatore, un vampir que renega de la seva naturalesa, es dirigeix al poble meridional de Fells Church amb l'esperança de ser acceptat entre els humans. Allà troba a Elena, la noia més popular de l'institut Robert E.Lee, que li recorda a Katherine, una jove vampir amb la qual va viure un triangle amorós costat del seu germà Damon al segle XV, a Florència. Stefan segueix dolgut per la mort de Katherine, i per aquesta raó evita deliberadament Elena. Aquesta, tot i que dolguda, decideix
aconseguir-encara que li vagi la vida en això. Stefan intenta ocultar la seva terrible secret perquè ella no es vegi arrossegada a un món d'ombres, com li va passar a ell per Katherine. Mentrestant, Damon, també vampir, està més a prop del que ells creuen, i aguaita el seu nou objectiu.

Si et va agradar Crepuscle però el vas trobar massa tou, et recomano aquest llibre, doncs segueix la línia del romanç vampíric encara que Despertar es molt més sanguini i fred. També pots veure la sèrie basada en el llibre: Cronicas Vampíricas ( recomanada també). 





La obscura veritat de Mara Dyer



Mara Dyer es desperta en un hospital sense poder recordar-se de perquè o com ha arribat fins allà. No recorda que les seves dues millors amigues hagin mort, i tampoc el que li ha pogut passar al seu xicot. Res. Poc a poc tindrà que fer front als fets, en un altra ciutat allunyada dels records. Una ciutat normal...en aparença, doncs el que tindrà lloc en ella, no és, ni molt menys, normal. El que està a punt de passar es solament el principi i Mara no s'ho espera ni de lluny.

Un llibre que t'enganxarà fins al final amb molt de misteri. T'ho perdràs? 

Aquests són els llibres que et recomano per Halloween avui. Si t'has quedat amb ganes de més la setmana que bé recomanaré uns quants més!!
Si t'has llegit cap d'aquests o simplement vols recomanar el teu, escriu-ho als comentaris de sota o a les xarxes socials que trobaràs a la dreta!!
Fins aviat!

Comentaris

Entrades populars