Adéu a l'Ocell de la Revolta


Em considero una gran fan dels Jocs de la Fam, i per a tots aquells que també ho siguin venen dies molt emocionants i a l'hora trists,doncs, desgraciadament (o per fi per a alguns) la saga dels Jocs de la Fam acaba, amb la segona part de l'Ocell de la Revolta o Sinsajo. 

Per a aquells que no sàpiguen de que va la cosa, els Jocs de la Fam, es una novel·la de ciència-ficció escrita per l'autora Suzanne Collins.

La protagonista te setze anys, Katniss Everdeen i viu en el país post-apocalíptic i distòpic anomenat Panem, on el capitoli, una metròpoli molt avançada, ha pres el poder de la nació després de diversos desastres devastadors. En el llibre, els Jocs de la Fam són uns esdeveniments anuals televisius pel Capitoli on un nen i una nena (tributs) entre dotze i divuit anys de cada un dels dotze districtes són seleccionats a l'atzar perquè s'enfrontin els uns contra els altres en un joc de supervivència, on estan obligats a matar-se fins que només en quedi un, per recordar els dies foscs en que els districtes es van revoltar.

En aquesta última entrega (ull, spolier per aquells que no han llegit o vist les ultimes pel·lícules)l'Ocell de la revolta Part 2 continua els successos ocorreguts a ocell de la revolta - Part 1 i ens situa moments després que el Districte 13 aconseguís rescatar Peeta Mellark (Josh Hutcherson) de les urpes del Capitoli. Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) està més decidida que mai a acabar amb el president Snow (Donald Sutherland) i els seus seguidors. Però hi ha un problema. El delicat, romàntic i detallista "noi del pa" que ella coneixia ja no és com abans.

La supervivent del Tercer Vassallatge dels 25 no pot evitar sentir-se culpable per l'estat de Peeta i per la seva inestable relació amb Gale (Liam Hemsworth), del qual comença a pensar que serà capaç de tot per tal d'acabar amb l'enemic. Però "La Noia en Flames" serà un factor decisiu per unir a tots els districtes en contra del poder del Capitoli.

Aquí es on ve la polèmica, doncs tot i que sigui una estrena MUNDIAL, a Espanya s'estrenarà una setmana després, el 27 de Novembre per el motiu de la estrena de Ocho apellidos catalanes

Durant tot aquest mes de Novembre trobareu a les columnes de la dreta imatges significants dels Jocs de la Fam i els seus actors.
Si vols comentar qualsevol cosa: frases preferides, moments... no oblidis deixar-ho aquí sota o en qualsevol de les meves xarxes socials que hi trobaràs a la dreta.


Espero que la gaudiu molt i... 
Que la sort estigui sempre de la vostra part.




Comentaris

Entrades populars