BookTag del Nadal


Doncs sí, ja es aquí el nadal: el fred, la xocolata calenta, les nadales, les llums i altres elements característics d’aquestes èpoques. Agafant el repte de la Marta de Recomanacions de llibres us deixo el meu Booktag del Nadal de Perduda ente llibres i us repto a tots aquells que llegiu això a que deixeu la vostra en els comentaris.

Màgic: Llibre fantàstic que m’agradat.
Un dels meus llibres de fantasia favorits han sigut els de Harry Potter, però per variar una mica, em decanto per Pell Freda, un llibre no tan conegut, amb una línia de misteri i una temàtica fantàstica però no gaire utilitzada: els monstres marins.

Regal: Quin llibre vols que et regalin?
La llista es bastant llarga; La selecció, Cinder, Una llama entre cenizas, La reina roja... Per on començo?

Tió: Un clàssic que vols llegir-te.
M’encanta els de la Jane Ausen com Orgull i prejudici i l'època que l'engloba, el de Mujercitas o algun de Charles Dickens.

Els reis mags: La teva trilogia favorita
La trilogia de Divergent es una de les millors, (sí, també l’últim llibre), es surt de la normalitat i lo esperat. Però realment el meu llibre favorit, es Els jocs de la fam, per excel·lència. Ha sigut l'iniciador de l'onada de novel·la distòpica i la combinació de guerres, romanços...  m'ha fascinat

Neules: Un llibre dolç que t'hagis llegit aquest any
Doncs una de les novel·les més dolces i boniques que he tingut l'oportunitat de llegir aquesta any ha sigut Anna and the franch kiss  (Un petó a París) de Stephanie Perkins. Un romanç i una història preciosa en una ciutat fantàstica. 

Any Nou: El teu llibre favorit del 2015
Uf. Molt difícil quedar-me només amb un. Cada llibre 'ha transportat a llocs diferents i s'hem fa quasi impossible destacar-ne només un. 
Lleial em va agradar molt, i va ser una novel·la molt esperada. Per altra banda, els de Hush Hush han sigut increibles però també ho són els de El corredor del laberinto. En fi, com podeu veure no em puc decantar per cap. Tots tenen el seu propi encant i tots m'han produït diferents sentiments.

Comentaris

  1. M'encanta! Que bé que hagis fet el repte! I que bé que siguis fan de Little Women també! Hahaha :)

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars