Adéu Alan Rickman


 El post d'avui va dedicat a Alan Rickman, qui  apesaradament, ahí 14 de gener ens va deixar degut a     un càncer amb 69 anys d'edat. 

 Ian Sidney Patrick Rickman, va ser un actor i director  de cinema i teatre anglès, conegut principalment per  interpretar una gran diversitat de papers, tant a  l'escenari com a la pantalla, sovint com un complex  antagonista.Un altre característica que'l fa destacar es  la seva inconfundible veu, on la podem escoltar com a  doblador en pel·lícules com Alícia i el país de  les meravelles.


També va aparèixer en la película de Sweeney Todd de Tim Burton com a jutge, Sentit i sensibilitat de 1995 com a Coronel Brandom candidat a millor actor secundari Love actually, una comedia romàntica britànica  entre moltes altres. Y també com a director en les pel·lícules En els jardins del rei i de The Winter Guest.
Sweeney Todd
Per a aquells que encara no sàpiga qui és Alan Rickman, pot ser que us soni de Harry Potter, doncs va interpretar al professor Severus Snape en la versió cinematogràfica d'aquesta. Un gran personaje descripció d'heroi sense capa. J.K.Rowling va pensar en ell desde el principi per interpretar al professor de pocions de Hogwarts.  
 Aquí us deixo l'emotiva carta que li va escriure a  l'escriptora.


Severus Snape
 "Acabo de tornar de l'estudi de gravació de veu, on  he parlat davant un micròfon com Severus Snape  per última vegada. A la pantalla vaig veure algunes  preses en retrospectiva de Daniel , Emma , i Rupert  d'ara fa 10 anys . Tenien 12 anys . Així mateix , fa  poc he tornat de Nova York , i mentre hi vaig ser,  vaig veure Daniel ballant i cantant ( brillantment ) a  Broadway . Tota una vida sembla haver passat en  només uns minuts .Tres nens s'han convertit en adults des que vaig rebre una
trucada de Jo Rowling , que contenia una molt petita clau , i que em va persuadir que hi havia més en Snape que un repetitiu vestuari , i que encara que només havien estat publicats 3 llibres per a aquest llavors , ella deixava la seva immensa i dedicada narrativa en les millors mans.

És una necessitat molt antiga escoltar històries. Però una història necessita d'un bon narrador . Gràcies per tot Jo "



Sentit i sensibilitat
"Per a una ment ben organitzada la mort no és més que la següent aventura"
                     -Albus Dumbledor-


Des d'aquí un adéu al gran actor Alan Rickman. 

Comentaris

Entrades populars