Opinions impopulars

En el post d'aquesta setmana, us porto el Book-tag de les opinions impopulars. Una sèrie de preguntas i les seves respectives respostes on expresaré les meves opinions més divergents.                                       


1.- Un llibre molt popular que no t'hagi agradat: Vaig trobar Romeu i Julieta una obra amb parts inversemblants com el fet de que els protagonistes s'enamoressin en el mateix dia que es van veure, que la protagonista s'enamorés quan només tenia uns 12-14 anys i la ridiculesa en la que es porta terme els suïcidis dels personatges. Un amor massa exagerat amb un final molt precipitat.

2.- Un llibre que tothom odiï però que a tu t'hagi agradat: La paraula odi és massa forta però un dels llibre molt estimats a la par que criticats i que a mi em van agradar van ser la saga Crepúscle. El fet es que les adaptacions cinematogràfiques dels llibres no van fer justicia als llibres, que van marcar una nova etapa en la literatura juvenil.

3.- Triangle amorós que no hagi acabat com tu volies: La veritat es que, per sort, quasi tots els llibres que he llegit han acabat amb el personatge que jo volia, però amb Lazos de Sangre (no diré noms per evitar spoilers) no va ser així. Actualment cada cop que ho recordo tinc depressió per la infortuna elecció.

4.-Un genere que no sols llegir: Llibres del tipus novel·la negra, misteri o por, simplement no em criden l'atenció.

5.-Un personatge que tothom estimi  menys tu: Aquest és Ginny de Harry Potter. La trobo com un personatge que té un caràcter lineal i sense gaire personalitat.

6.- Un autor que no t'agradi: Es difícil anomenar a un autor degut a que si no m'ha agradat un pot ser que un altre llibre del mateix sí que ho faci però l'autor que, diguem-ne, no m'ha agradat FINS ARA és Blue Jeans. El tipus de novel·les de Blue Jeans no em solen atraure molt l'atenció tot i que respecto el seu treball com a autor.

7.- Un llibre que no tinguis interés en continuar: Eternitat dels Immortals és un dels llibres inacabats que probablement mai arribi a acabar, doncs el primer em va semblar molt interessant però a mesura que llegia els següents veia que la novel·la s'anava fent més aburrida amb argument forçosos.

8.- Un genere que estiguis cansada de llegir: Cap, quan escullo les meves lectures intento que siguin variades per evitar aburrir-me'n.

9.-Pel·lícula o serie que t'hagi agradat més que el llibre: Normalment em solen agradar més les lectures que les adaptación visuals però la sèrie Diari de Vampirs em va atraure més que els llibres tot i que vaig disfrutar amb les dues. 

Finalment, haig de dir que respecto qualsevol opinió diferent igual que opino amb respecte. Repto a la Mixa de paraulademixa.jimdo.com a fer aquest tag i a qualsevol que llegeixi aquest post. Anima't i deixa'm la teva aquí sota!

Comentaris

  1. Moltes gràcies per nominar-me! Repte superat! ;-) http://paraulademixa.jimdo.com/2016/08/05/el-booktag-de-les-opinions-impopulars/

    Una abraçada i ens llegim!

    @Mixa_QL

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fantàstic! moltes gràcies per acceptar el repte!
      Ens llegim!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars