Ressenya "Camins de llibertat"

Benvinguts lectors! Avui obrim pas al post d'aquesta setmana mitjançant els camins de la nova novel·la de Maite Carranza anomenada Camins de llibertat. 

Us ha passat mai que us heu sentit invisibles? Heu tingut algun cop l'horrible sensació que el noi que desitgeu que us mirés no us veu? Heu volgut plorar quan aquest noi us tracta amb la mateixa fredor como ho faria amb la caixera del supermercat? I, posats a endevinalles, us ha passat, potser, que us miri el noi equivocat? El que d'un dia per l'altre s'ha fet íntim dels vostres amics, i ara és de totes les xarxes i a tots els mòbils? El noi que, no se sap com, acaba seient sempre al vostre costat?
A la protagonista de la novel·la sí i és així com comença la història que va viure l'Alèxia durant el seu viatge cap als Pirineus per a endinsar-se al misteri dels seu avantpassat desconegut i inquietant. 

Camins de llibertat és una novel·la on des de la primera pàgina et sents identificada amb la protagonista de disset anys, ja sigui per la seva situació sentimental (a tothom ens a agradat algú i/o hem estat estimats per algú altre) o per els dubtes típics d'aquesta edat. Maite a sabut barrejar un tema actual, juvenil i fresc com l'amor adolescent amb un altre de més seriós com la Guerra Civil però tot i així mantenint-ho atractiu amb la presència d'un vocabulari col·loquial i girs en la trama, L'Alèxia juga el paper d'en Sherlock Holmes, sota un marc muntanyós, compaginat amb la de adolescent enamorada. 

Per a aquells que estigueu interessats en saber-ne més sobre Camins de llibertat i Maite Carranza podeu escoltar aquí l'entrevista que vam realitzar-li en el nou programa de radio Club Dante de RNE.

Ens llegim!

Comentaris

Entrades populars