TBR de la tardor

Benvinguts una setmana més a Perduda entre Paraules, aquesta setmana us porto un post dedicat a les meves futures lectures durant la tardo. El fred, les castanyes, la manteta... No hi ha res millor que agafar un llibre de la teva prestatgeria i començar a devorar-lo!
Per escalfar l'ambient de Halloween que s'apropa he decidit agregar a la meva TBR (to be read) :
El Fantasma de la opera i la re-lectura del segon de Harry Potter, doncs com alguns de vosaltres sabreu aquest estiu m'he proposat rellegir la saga que tant em va agradar.

Una corte de rosas i espinas de Sarah. J. Maas i el tercer llibre de la saga Tro de Cristall de la mateixa autora son unes lectures indispensables i obligatòries que espero llegir aviat amb molta emoció.

Amb la recent estrena de la nova pel·lícula de Bridet Jones he volgut rescatar de la prestatgeria un llibre que fa bastant que esperava ser llegit i és el Diari de Bridget Jones de Helen Fielding.

I per últim però no menys important tenim les novetats del grup Edebé Camins de llibertat de Matie Carranza ( currently-reading) i Tres desitjos de l'Andreu Martin.

Anima't a deixar-me les teves recomanacions o properes lectures als comentaris de sota!
Ens llegim!




Comentaris

Entrades populars