Jar Challenge de Gener


Set de llops de Jordi Manuel

Si heu estat atents a les meves xarxes socials, heu pogut veure el primer challenge de l'any, el qual consta de escoltar un audio-llibre. He escollit Set llops de Jordi Manuel.
Jordi Manuel utilitza un gènere tan tradicional com el conte per capgirar la visió del llop heretada de la rondallística de tota la vida, de les faules xiuxiuejades en veu baixa a la vora del foc, de les creences antigues que han tractat injustament aquests animals esplèndids. Des de temps immemorial, les llegendes entorn dels llops no han deixat de situar-lo al bell mig de les més ancestrals històries de por. Mitjançant 7 contes relacionats amb els llops, Jordi ens mostra des de un altre visió la realitat fora dels prejudicis d'aquests animals.

L'audio-llibre que he escoltat ha sigut narrat per Miguel Gonzalez mitjançant aquesta web anomenada Audiomol, proporcionada per la biblioteca virtual. Aquí podreu trobar tot tipus de llibres, des de clàssics, relats, de terror, tant en català com en castellà i la qualitat proporcionada és molt bona. Tot i que els llibres disponibles no són nombrosos ni molt actuals us la recomano. 

En quant al audiollibre que completa el primer repte de l'any, set llops ha sigut un llibre que no m'ha acabat de convencer, doncs era un conjunt de contes i aquest fet, al ser narrat, ha dificultat l'enteniment i el seguiment d'aquesta. La veu es bastat bona, però el contingut de l'obra no m'ha acabat d'agradar. Potser, per a als lectors més joves sigui una lectura satisfactoria. 

Comentaris

Entrades populars