Crítica Lleial la película

El dissabte passat, vaig anar al cinema a veure la primera part de la tercera entrega de la saga Divergent de Veronica Roth.

A l'última entrega, vam veure com la ciutat de Chicago i la societat dividida en faccions en les quals abans creia Tris Prior han quedat destrossades per la violència i les lluites de poder; marcada per la traïció. En lleial, ara que tenen l'oportunitat d'explorar el món més allà dels límits per sempre coneguts. Tris està més que disposada. Pot ser que, darrere l'altre costat de la xarxa, Tobias i ella descobriran una nova vida junts més sencilla, lliure de mentides, lleialtats confuses i records dolorosos. Encara que, la nova realitat de Tris és encara més inquietant que la que ha deixat enrere. El que creia haver descobert deixa de tenir sentit. Sorgeixen veritats explosives que fan canviar d'opinió als seus éssers estimats i, de nou, Tris lluita per comprendre les noves complexitats de la naturalesa humana a la vegada que s'enfronta amb les eleccions impossibles que tenen a veure amb el valor, la lleialtat, el sacrifici i l'amor..

Pel que fa a l'adaptació es refereix, crec que més que una adaptació ha sigut un nou llibre inexistent, un regal per als fans que ja ens havíem llegit els llibres que ens va permetre seguir una trama inesperada y sorprendre'ns junt amb aquells que no se'ls havien llegit. La trama es centra en l'acció principal en el món que hi ha darrere les fronteres i, encara que surtin algunes escenes centrades en el romanç de Tobias i Tris, majoritàriament destaca les escenes d'acció. Respecte al problema que tots vam veure amb "MART" haig de dir que se'ls hi va anar una mica de les mans, ja que en el llibre s'especifica que es podia albirar l'aeroport i les llums enceses des dels edificis alts de Chicago i això no és exactament el que s'ha representat en la versió cinematogràfica. En canvi,és una bona manera de mostrar de manera visual i radical els canvis que va sofrir la terra després dels incidents meteorològics, com la presència de efectes visuals excel·lents. La falta d'alguns personatges importants en la novel·la com Uriah, Zeke, Edward, el germà de Tori i l'exentrenador de Quatre , ha sigut una de les coses que he trobat més a faltar. Peter va arrancar les rialles de tot el públic present al cinema amb diàlegs molt graciosos i intel·ligents amb ginys als lectors. Per altra banda, veureu una Tris més rebel que mai i un Quatre més atractiu si cap.


Si ja has vist la pel·lícula comenta la teva aquí sota!!

Comentaris

Entrades populars