Top millors personatges

Ja s'apropa Sant Jordi i per celebrar-ho aquesta setmana us porto un top 5 dels meus personatges literaris favorits tant de literatura juvenil com de clàssics. Comencem!

1. Haymitch Aberathy dels Jocs de la Fam


Haymitch Abernathy és el mentor de Katniss Everdeen i Peeta Mellark en els 74è Jocs de la Fam i els 75è Jocs de la Fam. A més d'haver guanyat els 50è Jocs de la Fam. Haymitch Abernathy era l'únic vencedor amb vida del Districte 12, fins als 74è Jocs de la Fam, quan Peeta Mellark i Katniss Everdeen van vèncer junts en un canvi de regles de Seneca Crane. És l'única persona que va ser collida dues vegades per al Vassallatge dels Vint, a 16 anys va guanyar el seu primer Vassallatge i va ser seleccionat novament per al tercer, tot i que Peeta Mellark es va oferir voluntari per protegir Katniss Everdeen.
Un personatge dur però que aporta l'humor a la novel·la en moments que en fan falta, sensible i profund amb una relació estreta i de vegades dolça amb Katniss. Un dels millors sense dubtes 


2. Severus Snape de Harry Potter

El Professor Severus Snape va ser Mestre de Pocions, professor de Defensa Contra les Forces del Mal i director d'Hogwarts, a la qual va assistir com a estudiant també. Snape va tenir un paper molt important en les dues guerres contra Lord Voldemort.

Snape conforma un dels meus personatges favorits encara que molta gent li sembli estrany. Crideu-me estranya, però la meva confiança amb aquest personatge va estar unida des del primer llibre. A més, ha protagonitzat una de les històries d'amor més boniques i tristes de la novel·la juvenil. Un personatge misteriós i amb una mica de caràcter però que amaga un cor enorme.


3. Celaena Sardothien de Tron de cristall

Celaena Sardothien és la millor assassina de Adarlan, i la protagonista principal de la sèrie Tron de Cristall. Posseeix molts noms que inclouen a Lillian Gordaina, el seu fals sobrenom per ocultar la seva veritable identitat mentre lluita per ser la Campiona; i Elentiya que l'hi dóna Nehemia quan Celaena li revela la seva veritable identitat.
Un personatge amb un personalitat punyent, forta i dura però alhora amb molta feminitat.


4. Darcy d'Orgull y prejudici



Dacry és el protagonista, junt amb Elisabeth Bennet d'Orgull i prejudici. Un ric home orgullós a primer ull però amb una sensibilitat profunda i oculta. Un heroi romàntic del segle XIX.







5. Erik del Fantasma de l'òpera

Erik és el nom que rep "El Fantasma de l'Òpera" a la famosa obra original de Gaston Leroux. Des de arribada a aquest món, Erik ja era rebutjat per la seva mare i per la societat en general. L'única que ho acceptava era el seu fidel gossa, Sacha. Mai va conèixer l'amor, o el que era simplement per a nosaltres una paraula amable. Això és el que influeix en el seu aïllament i el seu desenvolupament en el camp de l'art i la música, entre altres matèries.
Amb una veu increible i una personalitat maravillosa és una llastima tot allò que ha hagut que soportar. És un personatge fàntasitc del qual, els personatges que l'envolten, no arriben a conèixer a causa dels seus prejudicis.

Comentaris

Entrades populars