Ressenya En la Piel

Benvinguts perduts! Aquesta setmana us porto la ressenya de En la Piel de Nekane Monge, una novel·la d'autopublicació que barreja el thriler amb la ciència-ficció. 

Hauria d'estar mort però segueixo aquí, recorrent el llarg camí que em portarà fins a ella, l'únic ésser viu que m'estima malgrat la meva gran secret, tot i que tothom desitja la meva mort.

És per ella pel que he sobreviscut a tot: per crear un futur en llibertat.


Al principi de l'obra se'ns presenta a Jenna, una noia de 18 anys sota un context obscur, doncs es troba refugiada al fred carrer d'hivern. Per altra banda tenim a Itamar, un noi de 24 anys "Fort i misteriós però protector" que ens recorda el personatge masculí de Crepuscle: Edward Cullen. En repetides vegades podem trobar descripcions de Itamar com: "Para ser tan delgado tiene la fuerza de un oso" o "... su torso fibrado y esvelto...". Entre aquests dos personatges l'instalove juga un paper fonamental des del començament de la novel·la i per tant, la sensació de velocitat es fa present. Jenna es descrita com un personatge dèbil, indefens i amb poca personalitat. 
En general una novel·la que es deixa llegir per la trama intrigant allunyada del romanç però gens destacable com a obra recomanada. Els clitchés continus que es poden trobar en l'obra dificulten el gaudiment de la lectura. 

Has llegit En la piel? Fes-me saber la teva opinió en els comentaris!

Ens llegim!

Comentaris

Entrades populars