Ressenya "Rarita y adorable"

Benvinguts perduts! Avui us porto la ressenya del llibre Rarita y adorable de Sarra Manning. Una obra juvenil contemporània submergida en el món dels blogs, les xarxes socials i el romanç entre joves. 

Als 17 anys Jeane Smith té mig milió de seguidors a Twitter i ocupa un lloc en la llista del diari The Guardian de les trenta persones més influents menors de trenta anys. Però encara que té centenars d'amics virtuals, Jeane és l'estrany del col·legi. Per contra, Michael Lee és el noi més popular. Així que quan Michael parla amb Jeane per primera vegada per explicar-li que les seves respectives parelles els estan enganyant és com si parlés amb un extraterrestre. 

Sarra Manning
Be, Rarita y adorable es un llibre per decepcionar-s'hi. Després de llegir grans ressenyes sobre aquesta novel·la vaig deixar en rere el rebuig que em provocava de primeres i vaig decidir llegir-ho amb l'esperança de trobar-me un llibre juvenil contemporani perfecte per les vacances d'estiu. Sense voler em vaig endinsar en una espiral d'enuig, decepció i molta ràbia. 
Jeane, la protagonista, fa impossible poder connectar amb ella degut al el seu caràcter narcisista, fanfarró, manipulador i el seu hembrisme amagat sota un falç pretext feminista. Jeane ens deixa frases com aquestes al llarg de l'obra "El mundo sería mil veces mejor si todos se pareciesen un poco más a mí". Les idees de Jaeane, una "rarita" , que proclama al món que esta be ser diferent mentre ataca a tot aquell qui sigui diferent a ella. 
Deixant de banda els personatges poc treballats trobem la falta de concordança en l'argument i la inexistència de tema argumental. Tot això es troba envoltat de fets inversemblants i massa allunyats de la realitat amb un romanç pèssim i un missatge de rerefons encara pitjor. 


Sense dubte, amb tot el respecte del món, no recomano gens aquesta novel·la, doncs ni el llenguatge, ni els personatges ni l'argument són dignes de ser llegits. 

Comentaris

Entrades populars