Presentació de novetats Edebé

Edebé ens a convidat als bloggers i booktubers a una presentació de les novetats juvenils de la tardo 2016. Junt amb la companyia de Reina Duarte, editora de l'editorial Edebé ens vam trobar amb la sorpresa de dos autors molt interessants: Andreu Martín i Maite Carranza. 

Les novetats presentades en la trobada del passat dimecres 7 de Setembre van ser les següents:

LA CASA DEL MIEDO d'Agustín Fernández 


Un dels últims llibres de l'escriptor gallec referent en la literatura juvenil i infantil, que ens va deixar després d'una dura lluita amb la seva enfermetat. Pròximament podràs trobar la ressenya de La casa del miedo en aquest blog. Estigues atent!

EL COMANDO GROKI de Fernando Lalana

Una novel·la de 256 pàgines que ens parla d'un grup de superdotats que saben més del compte sota el marc històric de l'URSS de Stalin. En aquesta novela es conjuga la convulsa història europea del segle XX amb l'ensurt constant d'un argument tan suggeridor com despietat. 

ME LLAMO ZOILA de Chiki Fabregat

Una trilogia amb un primer llibre anomenat Zoila La leyenda del Vínculo amb unes 179 pàgines ens parla de la vida d'una noia mig elfa mig humana ambientada entre dos contexts l'adolescència i la màgia que amaga el món de la natura.

LA PORTA DEL DRAC d'Ana Alonso i Javier Pelegrín

Aquest thriller amb màgia, amor sota l'escenari de Barcelona parla d'una dona que s'atreveix a creuar la Porta del Drac i que posteriorment mor en estranyes circumstàncies. La seva filla Lisa ho té clar: vol descobrir allò que s'amaga darrera la porta. 

CAMINS DE LLIBERTAT de Maite Carranza

Maite va estar present en la presentació del seu nou llibre on vam poder disfrutar de les firmes i les curiositats que s'amaguen darrera dels Camins de Llibertat. Maite ens apropa el tema dels refugiats de la guerra combinat amb la vida amorosa de l'adolescent Alèxia. 

I finalment TRES DESITJOS d'Andreu Martín 

Una obra de 360 pàgines presentada pel mateix escriptor en la trobada i que ens va treure en molts moments uns llargs somriures. La divertida obra d'Andreu parla de l'Eric, un jove de 16 anys i una miopia que atreu els brètols del seu nou institut. El que no saben ells és que compta amb un as a la màniga...Un geni dins l'ampolla!

En acabar la presentació, la Marta Montada ens va fer una tour per mostrar-nos les instal·lacions i el funcionament de l'editorial. Editores, dissenyadors, contables... Un munt de profesionals que s'encarreguen de fer-nos arribar a les nostres mans les nostres pròximes lectures!
Una trobada molt interessant que gràcies als companys bloggers i booktubers presents la van fer genial i inoblidable. Gràcies a tots ells pels riures incansables, i en definitiva per fer-m'ho passar tan bé!



Ens llegim!

Comentaris

Entrades populars