Ressenyes dels llibres de Hogwarts

Benvinguts lectors! Molts de vosaltres sabreu que les classes a Hogwarts ja han començat i per això aquesta setmana us porto un post relacionat amb la temàtica de Harry Potter: les ressenyes dels tres títols pertanyents a la biblioteca de l'escola de mags, escrits per J.K.Rowling.

Quidditch a través dels temps de Kennilworthy Whisp.

Si algun cop t'has preguntat d'on prové la snitch daurada, com adquireixen vida les bludgers o perquè els Wightown Wanderers porten dibuixat al seu uniforme un ganivet, llavors el teu llibre és Quidditch a través dels temps
Aquesta edició és una copia de l'exemplar que esta en la biblioteca de l'escola Hogwarts i que els joves fanàtics del Quidditch consulten quasi a diari.
Exactament, aquest llibre surt en Harry Potter i la pedra filosofal. Per a aquells que els hi agrada les histories del jove Potter trobaran aquest llibre una joia. Ple de curiositats i història que no trobaràs en la saga. 

El contes de Beedle el Bard 

L'única cosa que va deixar Dumbledore a Hermione va ser aquest recull de 5 contes infantils molt diferents, cadascun amb el seu propi caràcter màgic i humorístic però també amb grans rondalles .

 En aquest llibre també podreu trobar comentaris agregats al final de cada relat, escrits pel professor Albus Dumbledore que cabila en ells deixant-nos al mateix temps pessics d'informació sobre la vida a Hogwarts. 

Una edició preciosa amb molts detalls i il·lustracions. No sols un recull de contes sinó un anàlisi de la vida com a mag perfecta tant per a petits com per a grans.

Animals fantàstics i on trobar-los de Newt Scamander

Una enciclopèdia tant per a mags com a muggles. En aquest llibre podràs descobrir on viuen els quintapeds, que menja el puffskein i perquè és millor no deixar llet fora de casa per a un Knarl. El que fa especial Animals fantàstics i on trobar-los són els petits dibuixos, comentaris i apunts de Harry Potter, Hermione Granger i Ron Weasley doncs es tracta d'una còpia de l'exemplar del protagonista de les novel·les. 
Per a aquells que aneu més perduts, l'obra tindrà la seva versió cinematogràfica i s'estrenarà el 18 de Novembre d'aquest mateix any. Aquí et deixo el tràiler de la pel·lícula. 

                                           


Ens llegim!

Comentaris

Entrades populars