Ressenya La casa del miedo

Benvolguts lectors! Aquest divendres us porto una ressenya d'un dels llibres presentats en les novetats de l'editorial Edebé per Agustin Fernandez que desgraciadament ens va deixar en el mes de Juliol. A més de perit industrial,

Agustin va ser mestre i llicenciat en ciència de l'educació i escriptor.  Autor de nombrosos títols dedicats a la literatura juvenil i infantil en gallec, van ser traduïts a altres llengües espanyoles com en el cas de llibre que us porto avui.

En La casa del miedo trobem que el protagonista torna a la seva ciutat natal per rebre un gran premi que destaca la seva carrera com a escriptor. El viatge cap a Villaverde provocarà en ell el record de la seva infància i allò que va passar un dia d'estiu en la finca de don Maro o també coneguda com La casa del Miedo.

Aquesta novel·la té poc més de 130 pàgines i destaca per la rapidesa dels esdeveniments així com el vocabulari directe i fàcil que fa servir l'autor. Les aventures del protagonista, que es presenten sota un marc realista, amaga un món de fantasia i ens l'ofereix de manera sintètica i concentrada, això fa que sigui una obra molt recomanada per als més petits.

Comentaris

Entrades populars